lunes, 31 de mayo de 2010

Fotos Bob Marley





Fotos Eminem i 50 cent






Vídeo

Bob Marley- Don't worry be happy


Vídeo

Eminem- 3 a.m

sábado, 22 de mayo de 2010

Rapers


El rap és un estil de música, que consisteix en la recitació rítmica de rimes, va sorgir al segle XX, en la generació negra d'USA. Vesteixen amb roba ampla.
La paraula anglesa flow ("flux") s'utilitza per referir-se als ritmes (cadència) creats per paraules i síl.labes, així com la interacció de l'esquema o patró de rimes amb el ritme de fons. De vegades es consideren part del flow matisos com ara l'alçada, el timbre i el volum.
Alguns dels cantants de rap més coneguts són: Eminem,50cent, Snoop dog, Nelly,...

Rastafaris



El Rastafarisme va sorgir entre la població negra de classe treballadora a Jamaica. Avui en dia el moviment s'ha estès al llarg de gran part del món i té seguidors provinents de diferents cultures, llengües i nacions. Són coneguts per la seva devoció a la música de "reggae" i li fan tribut al millor cantant de reggae Bob Marley. Diversos artistes d'estils musicals jamaicans que segueixen el moviment rastafari tenen lletres molt violentes contra els homosexuals, proclamant el seu desig de torturar i assassinar per la seva condició sexual. El cantant Buju Banton va ser detingut el 2004 per la seva participació en l'agressió amb armes i brutal pallissa que un grup d'homes van dur a terme contra uns homosexuals, mentre els cridaven insults homòfobs.
La bandera amb el vermell, or i verd és l'estendard estatal aixecat per Marcus Garvey, i són sovint vistos en robes, dissenys de grafismes i altres decoracions. El vermell representa la sang dels màrtirs. El groc la riquesa i la prosperitat que l'Àfrica ha d'oferir. El verd la terra i vegetació de Zion (és a dir, Etiòpia,). El vermell sempre va amunt, ja que representa la sang. Quan la sang està per sota de la terra (verd) significa "mort". Els rastafaris creuen en general que el fumar Cannabis (conegut com ganjah o l'herba sagrada) serveix com a canal directe amb Jah i és una ajuda a la meditacióny l' accés a la veritable saviesa que és atorgada per Jah Guide, és a dir, si fumen, serà per meditar i així en una manera més profunda, conèixer, no ho fan en cap moment per aconseguir plaer superficial sinó interior.

Emos/emotionants


El Emo va néixer com un gènere musical derivat del post-hardcore, que ràpidament a causa del contingut emocional i expressiu de les seves lletres va ser definit com "emotional hardcore", i posteriorment abreujat com "emo-core".Moltes vegades els membres d'aquesta subcultura tenen tendencies suicides, i sovint parlen sobre la mort.
L'aspecte físic és fonamental, els seus membres han de ser necessàriament joves, esvelts, i molt agraciats de rostre, a més la seva vestimenta ha de ser molt nova i neta perquè es destaquin els colors brillants o fosforescents o el color blanc contra la resta negre; també han de ser experts en maquillar-se, tant homes com dones, ja que el maquillatge és fonamental. Es pot dir que és una moda juvenil unisex.

Skaters



El skateboarding és un esport que es practica amb un monopatí en qualsevol part d'un carrer on es pugui rodar, encara que també es pot patinar sobre qualsevol lloc, ja que és un esport lliure. Per exemple, piscines, escales, carrers, etc. L'únic impediment d'aquest esport de carrer és el malestar dels carrers: sots, piquets, guals, ... En general, tot el que pugui desestabilitzar el patinador. L'objectiu és buscar la bellesa al manejar, no és un esport que estigui directament vinculat a algun tipus de competició, per tant, es podria anomenar com a lliure. Hi ha diversos trucs realitzables sobre un monopatí, que varien en dificultat.
Els "skaters" utilitzen marques com Vans, Powell, Zero, Flip, Mystery, Independent, Bones, DC, Almost, etc, tenen totes línies de roba amb peces com caçadores, jaquetes, dessuadores, samarretes, pantalons, pantalons curts, banyadors, gorres, complements, calçat, noia, sabates o sabatilles.
Sens dubte, l'skate i el patinatge han creat moda, i sobretot, una moda urbana que ven. L'estètica skate i roller és adoptada cada dia per més gent.

Introducció


Les tribus urbanes són bandes o simplement agrupacions de joves que vesteixen de forma similar, que posseeixen hàbits comuns i llocs de reunió. La banda té en comú una la similitud. Quan els individus es reuneixen voluntàriament, pel plaer d'estar junts, per recerca del semblant, es tracta d'una banda. Consisteix a buscar en els "congèneres" maneres de pensar i de sentir idèntics als propis, sense ser necessàriament conscients d'això. El plaer de formar part de la banda prové de la supressió o suspensió de l'exigència d'adaptar-se, al preu d'una tensió psíquica, a un univers adult o social i a les seves regles de pensament i de conducta. A més, la banda oferix als seus membres la seguretat i el suport afectiu del que manquen. La banda autoritza activitats que estan en els límits de les regles morals i socials: el joc, la beguda, el galanteig, la llicència eròtica, l'escàndol en la via pública, la destrucció d'objectes o el greuge d'alguns valors (patriòtics, religiosos, etc.). No obstant això, les activitats portades a terme en comuna no es presenten com objectiu essencial de la banda: l'objectiu és estar junts perquè s'és semblant.

miércoles, 12 de mayo de 2010

Presentació


Benvinguts al nostre bloc.
El tema principal que es tractara en aquest bloc serà les tribus urbanes.
Esperem que respecteu les normes.