sábado, 22 de mayo de 2010

Skaters



El skateboarding és un esport que es practica amb un monopatí en qualsevol part d'un carrer on es pugui rodar, encara que també es pot patinar sobre qualsevol lloc, ja que és un esport lliure. Per exemple, piscines, escales, carrers, etc. L'únic impediment d'aquest esport de carrer és el malestar dels carrers: sots, piquets, guals, ... En general, tot el que pugui desestabilitzar el patinador. L'objectiu és buscar la bellesa al manejar, no és un esport que estigui directament vinculat a algun tipus de competició, per tant, es podria anomenar com a lliure. Hi ha diversos trucs realitzables sobre un monopatí, que varien en dificultat.
Els "skaters" utilitzen marques com Vans, Powell, Zero, Flip, Mystery, Independent, Bones, DC, Almost, etc, tenen totes línies de roba amb peces com caçadores, jaquetes, dessuadores, samarretes, pantalons, pantalons curts, banyadors, gorres, complements, calçat, noia, sabates o sabatilles.
Sens dubte, l'skate i el patinatge han creat moda, i sobretot, una moda urbana que ven. L'estètica skate i roller és adoptada cada dia per més gent.

No hay comentarios:

Publicar un comentario